Skip to content

KESSEL

Njemačka firma se ponosi time što je lider u razvoju, proizvodnji i isporuci kvalitetnih odvodnih proizvoda. KESSEL nudi kompletne linije proizvoda za odvodnju zgrada i vanjskih površina. Od početnog odvoda za kupatilo pa sve do priključka na javnu kanalizaciju.

KESSEL također nudi seriju kompaktnih prepunih stanica Aqualift za otpadne vode koje sadrže kanalizaciju ili ispuštanje otpadnih voda u komercijalnom i industrijskom sektoru. Prepumpne stanice nude maksimalnu fleksibilnost u pogledu mogućnosti ugradnje kao što su slobodnostojeće prepumpne stanice ili za ugradnju u betonsku ploču ili za vanjsku podzemnu instalaciju.

KESSEL Easy Clean separatori masti osiguravaju sisteme za odvajanje masti koji prevazilaze sve potrebe industrije. Dostupni su u širokom rasponu veličina i metoda odlaganja kako bi zadovoljili svaku poslovnu potrebu kao što su restorani, hoteli, servisni prostori na autoputu, radni kampovi i drugi.

KESSEL Linearis i Superflat program kupatilske odvodnje odvodnje izvedeni od visokokvalitetnih materijala kojima se garantuje maksimalnu trajnost i sigurnost u odvodnji kupatila.

Globalno prisustvo. Izvanredan kvalitet.

KESSEL odvodna rješenja su tražena svugdje u  svijetu – više od 50 izvoznih tržišta govore sami za sebe.

KESSEL PROIZVODI ISPUNJAVAJU SVE ZAHTEVE.